Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - open club - evenementen
 Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - Open club - Evenementen 
Bekijk alle berichten

Woordje wethouder van Gijssel

Lees verder

In januari huldigen we onze Berkellandse kampioenen. Deze keer een beetje anders: tijdens de nieuwjaarsreceptie 2023. Daar gaat het om sport als competitie.

Maar nu ik zo’n half jaar rondloop als wethouder sport, realiseer ik me dat sport veel breder en dieper gaat: over vriendschappen, plezier hebben en lekker in je vel zitten. Ik zie daarbij talloze vrijwilligers die zich werkelijk met hart en ziel inzetten voor hún club, hún gebouw. Het is steeds pure toewijding, bij elke opening of feestje. Of het nu gaat om de Sjors Zomertoer, de Hamelandse Ruiters (nieuw clubhuis), voetbalvereniging Reünie (grasmat) of voetbalvereniging Lochuizen (75 jaar).

Volop inzet bij alle besturen die ik spreek zoals van Sport Federatie Berkelland, Heel Berkelland Beweegt, ‘t Timpke in Borculo, De Meene in Ruurlo, Het Vinkennest in Eibergen, ‘t Spilbroek in Neede, De Sonders in Beltrum. Plannen en dromen, als ik praat met organisaties over De Pickerhal in Eibergen, ‘t Asterloo in Rekken, gymzaal De Benneker in Gelselaar en de sporthal in Ruurlo.

Het zijn al die partijen die samen het sportklimaat in Berkelland en de Achterhoek maken. De politiek moet ze duidelijkheid bieden over wat er kan en niet kan, nu en in de toekomst. Daarom is de toekomstvisie sport en beweging opgestart. We zijn op weg gegaan en komen medio volgend jaar al aan. Doen jullie mee? Wethouder Sport Arjen van Gijssel

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht