Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - open club - evenementen
 Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - Open club - Evenementen 
Bekijk alle berichten

Rabo Clubsupport

Lees verder

Rabo Clubsupport & Achterhoek in Beweging werken samen voor toekomstbestendige sportverenigingen

Achterhoek in Beweging heeft een coördinerende rol binnen het Rabo Clubsupport programma voor de Rabobankkring Twente-Achterhoek. In een van de vorige nieuwsbrieven schreven we al over de bijdrage die de Rabobank samen met partners hiermee hoopt te bereiken in de verschillende regio’s.

 

In 2022 heeft dit geleid tot meerdere 1-op-1 begeleidingstrajecten en procesbegeleiding van meerdere verenigingen samen op het gebied van één thema. Vraagstukken die veel terugkomen gaan over ledenbinding en ledenwerving, het werven van nieuwe vrijwilligers/bestuurders en over het verduurzamen van de sportaccommodatie. In samenwerking met NOC*NSF geeft Achterhoek in Beweging verder vorm aan de ondersteuning in de regio met als doel om sportclubs toekomstbestendiger te maken. In 2022 zijn 23 verenigingen begeleid, het doel is om in 2023 zelfs 35 verenigingen te begeleiden naar een sterkere verenigingsstructuur.

 

Ook in 2023 blijft Achterhoek in Beweging de coördinator voor de regio Achterhoek. Heb je een hulpvraag of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact op met Alwin van Engelenburg.

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht