Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - open club - evenementen
 Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - Open club - Evenementen 

Opgroeien als talentvolle sporter in de Achterhoek

Lees verder

Op donderdag 13 april stond Sfeervol Zakendoen bij De Graafschap in het teken van opgroeien als talentvolle sporter in de Achterhoek. De inspirerende gasten gingen in gesprek over alles geven voor je sport, mentale veerkracht en de Olympische droom.

Fotografie: Carlo Stevering

Topsport inspireert breedtesport

Twee Achterhoekse Talentenacademies deelden hun visie op het begeleiden en opleiden van jonge ambitieuze sporters tot succesvolle topsporters. Marijn de Vries vroeg de Sensa Kanjers voor Kanjers en de Top Turnacademie Achterhoek het hemd van het lijf. De Achterhoekse talenten inspireren de sporters uit de breedtesport, daarom slaat Achterhoek in Beweging de handen ineen met Achterhoekse bedrijven. Lonneke Sloetjes en Lodewijk van den Borg vertelden hier meer over aan de 200 aanwezigen.

Guus, Myrthe & Joris over hun weg naar de top

Daarna was het de buurt aan Guus Hiddink, Myrthe Schoot en Joris Nieuwenhuis om te vertellen over hun (ex)sportcarrière. Het werd een boeiend gesprek over de weg naar de top met mooie anekdotes over opgroeien in de Achterhoek. Hieruit bleek hoe belangrijk het is om de juiste begeleiding te krijgen om je als jonge sporter te kunnen ontwikkelen in de Achterhoek.

We kijken terug op een geslaagde avond!

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht