Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - open club - evenementen
 Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - Open club - Evenementen 

Nieuwe supporter & een nieuwe ambassadeur

Lees verder

Koen Bouwman: voorbeeld voor Achterhoekse wielerfans

Iemand die de blauwe bergtrui van de Giro d’Italia meeneemt naar de Achterhoek mag natuurlijk niet ontbreken als supporter van Achterhoek in Beweging. Vandaar dat de Ulftse Koen Bouwman zich aansloot bij ons initiatief, als voorbeeld en inspirator voor vele Achterhoekse wielerfans. Het begon allemaal bij het Doetinchemse RTV de Zwaluwen, daarna versnelde Bouwman via verschillende teams naar Jumbo-Visma. Zijn motto is "Je kunt niet altijd zes gooien”, maar zijn prestaties liegen er niet om. Lees hier meer over Koen Bouwman als supporter van Achterhoek in Beweging.

Claudia Straatmans, de wandelende hoofdredacteur nu als ambassadeur

De roots van Claudia Straatmans, de hoofdredacteur van de Nouveau, liggen ‘gewoon’ in de Achterhoek. Woonachtig in Amsterdam maar opgegroeid in Lichtenvoorde maakt ze nog graag lange wandelingen bij Winterswijk “een van de mooiste streken van het land – misschien wel de mooiste”.

Deze wandelende hoofdredacteur heeft een missie: 50+ Nederland in beweging krijgen. Met #fitover55 spoort ze Nederland aan om op laagdrempelige manieren actief te blijven. “Krachttraining helpt om sterker in je spieren en beter in je core te komen. Zelfstandig de trap op, zelf uit een stoel kunnen komen - dat willen we toch allemaal?”.  

Wij zijn onmundig trots dat zo'n inspirerende vrouw zich aansluit bij ons als ambassadeur.

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht