Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - open club - evenementen
 Gezonde jeugd - Vitaal ouder worden - Uniek Sporten - Vitale medewerkers - Talentontwikkeling - Open club - Evenementen 

Achterhoeks lentefestival

Lees verder

Afgelopen 31 mei vond het eerste Achterhoeks Lentefestival plaats, in het Nationale Theater in Den Haag. Verschillende Achterhoekse ondernemers, vertegenwoordigers en bestuurders (waaronder onze eigen Pascal Kamperman) gingen samen met Tweede Kamerleden in gesprek. Alles stond in het teken van onze mooie regio; de kracht, wensen en potentie van de Achterhoek.

Het festivalgevoel

Het festivalgevoel werd bij de aanwezigen aangewakkerd door het uitdelen van munten en polsbandjes. En dankzij muziek, theather en de food-court. Toch was dit festival wat anders dan het gemiddelde festival, het werd wat serieuzer aangepakt. Het doel was om de Tweede Kamerleden een inkijkje te geven in hoe het is om in de Achterhoek te wonen, leven en werken.

Het festival bestond uit verschillende podia, per podium kwam een onderwerp aan bod, zoals zorg, onderwijs en wonen. Voor het wonen was zelfs een spel bedacht: Woonopoly editie Achterhoek. Dit spel is erg ingewikkeld, want hoe zorg je voor genoeg woonruimte zonder de kleine kernen vol te bouwen?

Het festival was een plek om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Proef hier de sfeer

Meer nieuws

Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht